Ekologická likvidace vozidel Opava
 

Aktuality & Akce

Likvidace auta Jablunkov

Likvidace auta Jablunkov

23. července 2021

Dnes začínáme v Jablunkově. Zdarma odtahujeme auto na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Jablunkova, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace automobilu Ostrava – Vítkovice

Likvidace automobilu Ostrava – Vítkovice

21. července 2021

Dnes začínáme v Ostravě – Vítkovicích. Zdarma odtahujeme automobil na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Ostravy – Vítkovic, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace autovraku Náměšť na Hané

Likvidace autovraku Náměšť na Hané

19. července 2021

Dnes začínáme v Náměšti na Hané. Zdarma odtahujeme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Náměště na Hané, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace vozidla Mošnov

Likvidace vozidla Mošnov

16. července 2021

Dnes začínáme v Mošnově. Zdarma odtahujeme vozidlo na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Mošnova, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace vozu Rychvald

Likvidace vozu Rychvald

14. července 2021

Dnes začínáme v Rychvaldu. Zdarma odtahujeme vůz na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Rychvaldu, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace vraku Baška

Likvidace vraku Baška

12. července 2021

Dnes začínáme v Bašce. Zdarma odtahujeme vrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Bašky, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

MILATA - Nechte likvidaci vašeho vozidla v Opavě na nás

Ověřené vrakoviště

První ověřený provozovatel ekologické likvidace vozidel pro Opavu a okolí.

Likvidace aut od roku 1992

 
Volejte pro výkup a likvidaci
Napište nám