Ekologická likvidace vozidel Opava
 

Aktuality & Akce

Likvidace autovraku Čeladná

Likvidace autovraku Čeladná

16. prosince 2021

Dnes začínáme na Čeladné. Zdarma odtahujeme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Čeladné, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace automobilu Hrušov

Likvidace automobilu Hrušov

14. prosince 2021

Dnes začínáme v Hrušově. Zdarma odtahujeme automobil na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Hrušova, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace vozidla Brušperk

Likvidace vozidla Brušperk

9. prosince 2021

Dnes začínáme v Brušperku. Zdarma odtahujeme vozidlo na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Brušperka, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace auta Kunčice nad Ostravicí

Likvidace auta Kunčice nad Ostravicí

7. prosince 2021

Dnes začínáme v Kunčicích nad Ostravicí. Zdarma odtahujeme auto na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Kunčic nad Ostravicí, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace autovraku Jablunkov

Likvidace autovraku Jablunkov

3. prosince 2021

Dnes začínáme v Jablunkově. Zdarma odtahujeme autovrak na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Jablunkova, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

Likvidace vozu Ostrava – Poruba

Likvidace vozu Ostrava – Poruba

1. prosince 2021

Dnes začínáme v Ostravě – Porubě. Zdarma odtahujeme vůz na ekologickou likvidaci od zákazníka, který využil bezplatnou službu LIKVIDACE VOZIDEL OPAVA a má tak od nás odtah automobilu z Ostravy – Poruby, ekologickou likvidaci vozidla a protokol o likvidaci Zdarma. Navíc získává finanční bonus!

MILATA - Nechte likvidaci vašeho vozidla v Opavě na nás

Ověřené vrakoviště

První ověřený provozovatel ekologické likvidace vozidel pro Opavu a okolí.

Likvidace aut od roku 1992

 
Volejte pro výkup a likvidaci
Napište nám